vrijdag 30 mei 2008

Nog geen Oranje sfeer in de wieringermeer


Nog geen oranje sfeer in de wieringermeer,volgende week gaan we weer kijken hoe het dan is .
Nu eerst de formulieren inleveren.

Geen beroep op Robin van Persie



Het Nederlands voetbalelftal oefende donderdag tegen Denemarken. Bondscoach Marco van Basten doet in elk geval geen beroep op Robin van Persie. Met de aanvaller van Arsenal, geblesseerd aan het dijbeen, wordt in aanloop naar de EK geen risico genomen.

HOENDERLOO (ANP) - Het Nederlands voetbalelftal

HOENDERLOO (ANP) - Het Nederlands voetbalelftal zet zijn oefenreeks ter voorbereiding op de Europese titelstrijd donderdag voort met een duel met Denemarken. De ontmoeting vindt plaats in Eindhoven.
Het is de tweede wedstrijd van Oranje, sinds de campagne richting Zwitserland is gestart. Afgelopen zondag werd Oekraïne verslagen (3-0).
Bondscoach Marco van Basten doet tegen de Denen in elk geval geen beroep op Robin van Persie. Met de aanvaller van Arsenal, geblesseerd aan het dijbeen, wordt in aanloop naar de EK geen risico genomen.
Verder is in principe iedereen beschikbaar. De bondscoach liet doorschemeren dat Ruud van Nistelrooij, Arjen Robben, Wesley Sneijer en (doelman) Edwin van der Sar hun rentree maken. De vier ontbraken tegen Oekraïne, omdat ze later in het trainingskamp arriveerden.
Sinds de kwalificatie eind vorig jaar een feit werd oefende Oranje drie keer. Voor de ontmoeting met Oekraïne gebeurde dat tegen Kroatië en Oostenrijk. Al die duels werden gewonnen.